Studenter

Say hello to your future

Consat ❤ Studenter

Vi brinner för våra medarbetare och att få vara er första arbetsgivare ger oss en stor kick! Det är en ynnest när vi får möjlighet att följa er resa och bidra till en utvecklande miljö. 

Consat medverkar på en rad olika arbetsmarknadsdagar, såsom Charm, Harm, Date-IT, KTH Armada, där vi träffar studenter ifrån olika sektioner. Då vi erbjuder examensarbeten är det bland annat på dessa event vi träffar blivande kandidater och medarbetare.

Consat välkomnar Chalmersstudenter
Varje år sponsrar vi Chalmersmottagningen med t-shirtar. Vi tycker det är fantastiskt kul att få vara med på ett hörn på Götaplatsen med alla förväntansfulla nya studenter.
Consat och IAESTE är partners! Ett roligt samarbete för framtida ingenjörer och medarbetare.
Arbetsmarknadsdagar
Varje år är vi på flera olika arbetsmarknadsdagar såsom Charm, KTH Armada och Harm där vi alltid hittar bra kandidater för spännande examensarbeten och framtida kollegor!

Från student till medarbetare

Praktik, examensarbete och nu anställning som utvecklingsingenjör. När Axel Bernhardson börjar jobba på Consat Engineering har han redan med sig erfarenheter av konsultuppdrag, konceptutveckling och riskanalys i bagaget. – Jag är supernöjd med både min praktik och mitt examensarbete, och glad över all stöttning jag har fått från företaget. Det känns som att det har förberett mig väl inför arbetslivet, säger Axel Bernhardson.

Axel Bernhardsson Utvecklingsingenjör

Från x-jobbare till VD på Consat Telematics! Thomas har haft en otroligt spännande resa med flera olika roller på Consat

Thomas Ottosson VD
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor